Over DBI-Techniek

Bij DBI-Techniek staat techniek in dienst van de klant, nooit andersom. We zetten onze kennis en vakmanschap dus in om de beste oplossing voor u te vinden en te realiseren. En dat betekent niet alleen technisch in orde, maar ook betaalbaar, goed en gemakkelijk in gebruik.

Klimaattechniek

Bedrijfszekere installaties, dus een klimaatinstallatie, CV, Mechanische Ventilatie of airconditioning waar u van op aan kunt, dát geeft rust en comfort. Of dat nu thuis is of op kantoor. DBI-Techniek zorgt dat het werkt, met advies, installatie en onderhoud. En door onze ruime ervaring in de aanleg en verbouw/uitbreiding van bestaande installaties kunt u er van op aan dat we dat ook goed doen. Een warm gevoel.

Loodgieterswerk

DBI-Techniek heeft ruime ervaring in standaard loodgieterswerkzaamheden, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Geen klus is ons op dit gebied te groot of te klein. Dus of u nu privé een stukje hemelwaterafvoer of riolering nodig hebt of een complete warm- en koudwaterleidinginstallatie of dakwerk zoekt voor alle woningen in een nieuwbouwproject, wij zijn u als loodgieter graag van dienst.

Duurzaam, degelijk en betrouwbaar

Bij DBI-Techniek koppelen we niet alleen leidingen naadloos aan elkaar, maar ook mensen en wensen. Op kleine en grote schaal. We maken dus waterdichte afspraken. En doordat we in grote projecten voor de start van de werkzaamheden uw wensen digitaal vertalen op tekening, weet elke partner wat hem te doen staat tijdens het bouwproces. Door goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij bovendien zeer snel schakelen.

Wilt u weten wat DBI-Techniek voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

“Door ons hechte team waar communicatie en innovatie hoog in het vaandel staat, komen wij met diverse partners tot de mooiste resultaten.”