Doe maar duurzaam

Bij DBI-Techniek staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat ziet u terug in het blaadje in ons logo, maar ook in al onze projecten. U merkt het al bij het eerste gesprek, waarin we u gedegen advies geven over de mogelijkheden uw installaties te verduurzamen, uw energierekening te verlagen en tegelijkertijd uw wooncomfort te verhogen.

Energie besparen en comfort verhogen

DBI-Techniek is altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en installaties, weet wat de beste warmtepompen zijn, hoe je warmte terugwin installaties toepast en waarom u wel of niet zou moeten kiezen voor een zonneboiler. Goed om te weten als u geïnteresseerd bent in een groene hypotheek, of zoekt naar een rendabele investering in uw woning of bedrijf.

Duurzaam in praktijk

Voor ons is duurzaamheid geen modewoord, maar een way of life. We verspillen bijvoorbeeld zo min mogelijk. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste producten en technieken en blijven zoeken naar betere, meer duurzame oplossingen. Ook in onze relaties streven we naar duurzaamheid. We zoeken en kiezen dus niet voor de goedkoopste of de meest winstgevende oplossing, maar voor de sterkste, beste en zuinigste. We koesteren onze klanten en leveranciers en helpen waar nodig bij het zetten van stappen richting duurzaamheid.

Hoe kunnen we u van dienst zijn? We gaan graag met u in gesprek.

Duurzaam bouwen is geen unique selling point,
maar een noodzaak